lauantai 18. marraskuuta 2017

Matkalla - Pääsykokeet




Matkalla - Pääsykokeet

Viimeksi olin taidealan pääsykokeissa vuonna 2003, kun hain ja pääsin Wetterhoffille sisään opiskelemaan artenomiksi. Nyt mulle iski joku hurja päättäväisyys siitä, että haluan lähteä syventämään taideopintojani. Taide on mulle elämä, se on keino käsitellä ympäröivää maailmaa.


Kävin valokuvaajan pääsykokeissa, Helsingissä arabianrannassa. Valokuvaus on ollut mulle suuri intohimo jo yli 15 vuotta. Eniten haluaisin kokea sen, että saisin uusia perspektiivejä ja välineitä omaan ilmaisuun, tekniikkaan, taiteeseensa ja intohimoonsa. Ja jos en pääse kouluun tällä kertaa, voin hakea aina uudestaan. Pääsykokeissa mahan pohja oli täynnä perhosia ja rehellisesti sanottuna jännitti aivan sairaan paljon odottaa omaa haastattelu vuoroaan. Kun odotellessa sai vielä ihastella ympärilleen muiden valokuvaajien valokuvia ja lukea tarinoita kuvien takana. Mahtavaa ilmaisua.







"Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to unrelenting pursuit of goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek." -Mario Andretti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti