torstai 18. helmikuuta 2016

Reppu selässä! Kambodza - Sihanoukville: Otres beach


Reppu selässä! Kambodza - Sihanoukville: Otres beach


Kambodzan puolelle saavuttua ja pääkaupungista Phnom Penhistä matkaa taisi olla n.6h, kunnes saavuimme perille rantakaupunkiin Sihanoukvilleen.
Sihanoukville (Preah Seihanu), tuttavallisemmin Snookyville tai vain Snooky, on Kambodžan suosituin rantalomakohde. Khmer Rougen aikaan kaupunki kulki nimella Kompong Som.

Vaikka kovin suositeltavaa ei ole mennä ensimmäiseen majoitukseen mikä löytyy, Sihanoukvillessä toimin juuri näin, koko päivän matkaaminen sai väsyneeksi ja teki mieli vaan heittää rinkka alas ja pysähtyä hetkeksi. Bussiasemalta mentiin siis tuktukilla Sihanoukvillen Otres biitsille, jossa piti olla Sihanoukvillen rannoista kaikista rennoin tunnelma.





Fiiliksiä, varpaat hiekkaan.



21.12.2015

No, kaikesta oppii, vaikka illalla tuntui hyvältä idealta mennä ensimmäiseen halpaan majapaikkaan (5$/pää), se ei aina ole kaikista paras vaihtoehto. Aamulla heräsin entistä väsyneempänä, koska majapaikka olikin bilemesta jossa soi kirjaimellisesti täysillä, aivan hirveä musiikki, aamuntunneille asti. Ja eihän sitä huonetta varatessaan tajunnut katsoa missä baarin kaiuttimet on. Seuraavan kerran en kyllä taida valitse huonetta baarin kaiuttimien vierestä! :D No, aamulla ensimmäisenä kun sai silmät auki WIFI toimintaan ja onneksi www.booking.comin kautta löytyi bungalowi rannalta, n. 200m sivuun majapaikasta. Chez Paou oli oikein siisti ja hiljainen paikka verrattuna edelliseen, eikä 8,25$/yö edelleenkään ollut kova hinta majoituksesta. Loppu päivän ohjelmaan kuului auringosta, rannasta ja uimisesta nauttiminen.




Chez Paou:n huone








Reissun e
nsimmäinen rauhallinen aamu, kun pääsi ajan kanssa nautiskelemaan aamupalasta ja paikallisesta todella hyvän makuisesta jää kahvista "iced coffee with sweet milk", taivaallisen herkullista.






Majapaikkaa etsiessä on hyvä ottaa välillä päiväunet rannalla.







 








Reppu Selässä! aiemmat blogit:
Reissunsuunnittelua

Reppu selässä! Helsinki-Lontoo-Kuala Lumpur
Reppu selässä! Malesia - Kuala Lumpur

Reppu selässä! Kuala Lumpur; Jalan Alor, Monorail ja Jalan Petaling
Reppu selässä! Kuala Lumpur - Phnom Penh - Sihanoukville


 Seikkailut jatkuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti