maanantai 14. heinäkuuta 2014

Berliiniin! - Mauerpark


Berliiniin!

Mimmien Berliinin reissu jatkuu, Mauerparkin kirpparilla.
 Jokaisen kirppareita rakastavan unelma paikka. Ihana.
Edelliset Berliini blogit pääset tsekkaamaan täältä:
  Berliiniin, Holocaust Denkmal ja Berliinin muurilla.

Mauerpark

Mauerpark kirpputori
Bernauer Strabe 63-64, 13355 Berlin,
U Eberswalder Strabe, Mitte
Auki: sunnuntaisin 08:00-18:00

"Mauerpark on saanut nimensä Berliinin muurista. Nurmikentän paikalla sijainnut muuri erotti länsipuolen Weddingin kaupunginosan idän Preuzlauer Bergistä.

Berliiniläiseen kesään kuuluu ehdottomasti loikoilu ja piknikki puistossa. Kaupungissa on vaikka kuinka monta kaunista vehreää saareketta. Ja sitten on Mauerpark. Pitkulainen kulottunut nurmikenttä kerää aurinkoisena sunnuntaina kymmeniä tuhansia kävijöitä.

Kyllä, on Mauerparkissa se valtaisa kirpputorikin. Ja maailmankuulu ulkoilmakaraoke. Mutta vain aloittelija suuntaa paikalle pelkästään niiden vuoksi. Mauerparkiin tullaan olemaan. Tunnelmaa voisi kuvata jonkinlaiseksi yhteisölliseksi joutilaisuudeksi."

Lähde: http://mondo.fi/blogi/anna-kauppi/sunnuntaina-mauerparkiin




"Joka sunnuntai tuhannet turistit ja paikalliset kokoontuvat nauttimaan olostaan Prenzlauer Bergin kaupunginosassa sijaitsevaan muuripuistoon, Mauerparkiin."

Lähde: http://www.city.fi/blogit/urbaaniviidakkoseikkailijatar/mauerpark+berliinin+paras+paikka+viettaa+sunnuntai/126411






"Mauerpark ei ole vain puisto. Kuvailisin sitä enemmän sanoilla festarit, moderni Woodstock, elämys tai ilmiö. Puiston vilinä rakentuu valtavan ulkoilmakirpputorin ympärille. Viereinen viheralue täyttyy etenkin kesäsunnuntaisin iloisista, leppoisista, kauniista, komeista, rennoista ja persoonallisista ihmisistä."

Lähde: 
http://www.city.fi/blogit/urbaaniviidakkoseikkailijatar/mauerpark+berliinin+paras+paikka+viettaa+sunnuntai/126411





















"All journeys have secret destinations of which the traveller is unaware."

-Martin Buber

...to be continued...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti